11/10/2008

Pacat ca nu am bani, mare pacat...

Nu am astenut de mult absolut nimik pe pagina pentru simplul motiv ca nu am avut cheful si timpul necesar sa mai fac ascest lucru. Insa a inceput campania electorala, adiktele luna de expunere a "fetelor" iubitoare, daruitoare etc a celor care se vor a fi alesi de plebe in fruncea acestei tari. Nici nu a inceput bine fuga dupa ciolan ca au si aparut primele probleme : batai intre simpatizanti ai unor partide politice iar la nici o saptamana de la startul campaniei sa aflam cu totii ca daca avem bani putem ajunge parlamentari sau deputati fara a avea cunostiinte politice.Vezi video. Care imi dati si mie niscai letcaie sa ajung si eu parlamentar sau deputat macar pentru un mandat ? Nu de alta dar poate asa adunati mai multi "parlamentari " la apelul bocancilor ( vb din armata )poate schimbam macar elita politica !!! Rusine voua reprezentantilor Romanilor. Se intampla in Romania anului 2008 !

2 comentarii:

  1. Edy, ai mare dreptate. Nu trebuie sa ne asteptam la studii politice, cand acesti insi nici macar nu stiu sa vorbeasca romaneste cursiv! Pentru a fi un parlamentar in adevaratul sens al cuvantului iti trebuie, pe langa o buna cunoastere a limbii romane, o cultura generala solida, cunostinte de filosofie, economie, istorie, geografie, negociere, diplomatie etc. Sa aiba habar de politica? Eu bag mana in foc ca majoritatea nici habar nu au (nu au citit) doctrina partidului din care fac parte.

    Ce putem sa facem noi, cand il cumpara pe omul simplu cu un cozonac, un litru de ulei si un kilogram de faina?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sti care este partea ce mai urata ? Dupa 18 ani de promisiuni de tot felul, romanii nu s-au saturat de asa ceva si mai spera ...nush la ce. Poate doar la "pomenile electorale" sau poate ca traim cu iluzia ca va fi mai bine candva prin Romania anului 2580 !

    RăspundețiȘtergere

Cum comentati aceasta opinie personala?

Ajuta cu un Click pe Logo la castigarea CAMPIONATULUI DE CLICKURI

Ajuta cu un Click pe Logo la castigarea CAMPIONATULUI  DE CLICKURI
17 martie 2009 – 16 aprilie 2009

~~~~~ Radio ((( T ))) Baia Mare live here ~~~~~

Ascultati Radio ((T ))) Baia Mare 106,1 Fm

 Pentru a putea asculta radio direct pe site  trebuie sa aveti instalat plugin-ul pentru formatul AAC+.

...Descarca de aici...



Statistica vizite

Al Tau IP Este:
 Top Director Site-uri Yahoo! Statut (Online/Offline) Viziteaza si profilul de aici: Netlog