1/28/2009

Uite becu ...mai bine la lumanare

Am si eu o intrebare, cine poate sa imi reamprospateze memoria? Mi se pare mie sau inca traim in Epoca de Aur?Inteleg ca reteaua electrica in Baia Mare este "cladita" in acea perioada ca ea nu mai face fata la consumul actual; numarul consumatorilor a crescut simtitor dar in MAMA DRACULUI investiti in refacerea retelelor de furnizare a corentului, ca bani pentru servicii luati fara sa clipiti, salarii, prime si alte sporuri va luati .Este inacceptabil ca in fiecare noapte sa se intrerupa curentul in buricul orasului, iar in aceasta seara la 19:11 si pana la 19:54 pana de curent care ne-a afectat implicit pe noi cei care va HRANIM.Orisicum este o problema mai veche care a aparut cam tot in aceasi zona unde a mai crapat o data un transformator cu foc si para si la propiu si la figurat ! Din partea mea sa Puste toate TRANSFORMATOARELE din oras toate o data ...poate asa se v-a investi in ele. ATAT AM AVUT DE SPUS.

4 comentarii:

  1. De data aceasta la mine nu a mai ajuns pana de curent (desi stau aproape de sediul postului de radio), dar in noptile precedente am avut parte si eu de acelasi tratament electric "special". Zau acum, suntem in 2009 si inca se intampla lucruri care nu ar trebui sa se intample.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta ca asta dar oare ce parere au locuitorii de pe bucuresti carora le-au luat foc in casa aparatele electrice tot din cauza unui transformator din asta super vechi si neintretinut!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...iesiti in strada.Este o treaba legala si necesara.Voi ati ales administratia, voi sa o trageti la raspundere...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragi concetateni,sunt si eu tot din Maramures , si am urmarit pot sa spun cu stupoare aceasta stire pe ,,Protv,,este asa cum spunea si Edy mai sus ,,parca traim in epoca de aur a comunismului, vesnic acel amarat de Kw/ora se scumpeste si investitii in reteaua de distributie nu se face mai deloc ( intradevar oameni buni poate au familii mari de intretinut si nu le ajunge bugetul )
    Mai grav este faptul ca am vazut declaratia acelui domn director de la Renel Baia Mare, care al citez:
    ,,Locuitorii zonei afectate care au avut aparatura electrocasnica in case si s-au ars din cauza unui transformator ce nu a mai putut sa-si mentina puterea fiind foarte solicitat, ii sfatuim sa si le duca la un servis autorizat , ca apoi in urma facturilor de reparatii Renel ii va despagubii in totalitate ,,
    Bun domnule director, eu vreau sa spun 2 lucruri mari si late :
    1 Daca spre exemplu eu am in casa un TV, o masina de spalat, un frigider, o centrala termica, plus o combina audio dvd, si nu mai spun altele care erau in acel moment toate in priza, cate saptamani s-au luni pot sa stau fara ele si in fond mar costa cateva milioane bune reparatiile sa nu mai spun ca nu am banii necesarii,in fond nu mi le pot repara .
    2 Apoi in cat timp mias recupera banii inapoi de la Renel ? ( poate la urmatoarea avarie !!! )
    In concluzie sunt lucruri grave de pe urma carora suferim noi cetateanul contribuabil de rand , sunt si eu maramuresean, dar cateodata ma bucur ca sunt rezident intro alta tara care a trecut de mult pe unde borocratia romana incearca sa treaca acuma, insa din pacate tot ptr noi se inpiedica de cele mai multe ori prin nodurile de conduceri.
    Atata am vrut sa comentez, ar fii mai multe insa sunt vb aruncate-n vant la care pe cine ar trebui sai doara , le doare-n fund !!!
    Numai bine tuturor !!!

    RăspundețiȘtergere

Cum comentati aceasta opinie personala?

Ajuta cu un Click pe Logo la castigarea CAMPIONATULUI DE CLICKURI

Ajuta cu un Click pe Logo la castigarea CAMPIONATULUI  DE CLICKURI
17 martie 2009 – 16 aprilie 2009

~~~~~ Radio ((( T ))) Baia Mare live here ~~~~~

Ascultati Radio ((T ))) Baia Mare 106,1 Fm

 Pentru a putea asculta radio direct pe site  trebuie sa aveti instalat plugin-ul pentru formatul AAC+.

...Descarca de aici...



Statistica vizite

Al Tau IP Este:
 Top Director Site-uri Yahoo! Statut (Online/Offline) Viziteaza si profilul de aici: Netlog