3/23/2009

Noua ordine mondiala

Ei hai sa vad daca pot face fata provocarii. Undeva prin anii ‘90 pustan fiind mi-a incaput pe mana o lucrare de exceptie, pe langa multe altele cu si despre cine conduce lumea, care este de fapt scopul si situatia actuala( a se citii la vremea anilor ‘90 ) si ce va sa urmeze in viitorul nu pre indepartat, mai exact ceea ce se intampla taman in zilele noastre si ce ne va rezerva viitorul … nu prea indepartat . “Misterele organizatiilor secrete” a fost cartea, ca mai apoi in timp sa vad si cate documentare, bine documentate, dintre care unul il puteti vedea chiar si aici http://toateblogurile.ro/edy77/?p=38 .Chestia ca v-om avea parte de implanturi de cipuri pentru identificare( vorba vine pasapoarte biometrice), este gandita de foarte multa vreme, s-au montat deja la animale si suntem urmatorii pe lista! Motivul? Unul cat se poate de simplu:Urmarirea, gestionarea si subjugarea fiecarei persoane de catre cei”abilitati” sa faca acest lucru !Intr-un cuvant tot ce misca in lume trebuie cumva gestionat, nu se poate sa mai muncesti la negru, nu poti sa mai ai bani lichizi fara sa se stie exact sursa lor si in ce conditii i-ai primit, toate platile se v-or face prin intermediul cardurilor( ar trebui sa ne facem poze cu moneda actuala ).Codul de Bara ?=)) alta modalitate de urmarire. B.I Biometric?Pasaport Biometric? Identic si la fel !!! Nimeni nu poate sa miste nimic sa cumpere sau sa deplaseze fara sa se stie ! Deci “Libertate de miscare” foarte mare =)) Aceasta este dragii mei la care se viseaza de cateva sute de ani, de cei “PATRU” (sau sase, nu este sigur) care conduc lumea ! Aceasta dragii mei se cheama UMILINTA MONDIALA

4 comentarii:

  1. Ouch! Doare sa stim lucrurile acestea! Sunt de acord cu tine: undeva, cineva planuieste de multa vreme CEVA. Plus ca acum tehnologia este de partea "lor". Prin Echelon controleaza o mare cantitate de informatii (publice si private) din toata lumea. Desi ei incearca sa ii minimalizeze importanta, unele lucruri transpira fara intentie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar am ras pe sub "mustata" cand am vazut pe cate unul altul care si-au facut aparitia pe la TV-uri sa contracareze aceste lucruri deja vazute si resimtite de foarte multi.Deci in continuare se incearca ...hai sa ii spunem musamalizare a adevarului

    RăspundețiȘtergere
  3. offtopic:
    daca esti prin zona te astept cu drag vineri, 12 iunie, de la ora 12.00, la biblioteca judeteana petre dulfu din baia mare, la o dubla lansare de carte, in prezenta autorilor
    indicii anatomice - oana stoica mujea
    blestemul manuscrisului - bogdan hrib
    iar daca iti gasesti un pic de timp sa scrii si la tine pe blog despre eveniment, o sa pui o, vorba aia, caramida intru propovaduirea culturii :)
    te astept

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere

Cum comentati aceasta opinie personala?

Ajuta cu un Click pe Logo la castigarea CAMPIONATULUI DE CLICKURI

Ajuta cu un Click pe Logo la castigarea CAMPIONATULUI  DE CLICKURI
17 martie 2009 – 16 aprilie 2009

~~~~~ Radio ((( T ))) Baia Mare live here ~~~~~

Ascultati Radio ((T ))) Baia Mare 106,1 Fm

 Pentru a putea asculta radio direct pe site  trebuie sa aveti instalat plugin-ul pentru formatul AAC+.

...Descarca de aici...



Statistica vizite

Al Tau IP Este:
 Top Director Site-uri Yahoo! Statut (Online/Offline) Viziteaza si profilul de aici: Netlog